Anmeldelse av Bank Norwegian

https://finansi.no/finansi/images/review-avatar.png

Anmeldelse skrevet

10.01.2018 av

Anne Larsen.

Gå direkte til:

Bank Norwegian

 • 5 000 – 600 000 kr.

 • 17,80%

 • av 1 dag

  om du ansøker nå

Dine fordeler med lån fra Bank Norwegian

 • Du kan signere med BankID

 • Søk uforpliktende opptil 600 000 kr i dag

 • Du kan signere med BankID

Effektiv rente 17,8%, 65.000, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 95.872. Løpetid 1-5 år. Maks. effektiv rente 39,68%.

Forbrukslån fra Bank Norwegian - en sikker vinner

Med et forbrukslån fra Bank Norwegian kan du låne fra 5 000 kroner til 600 000 kroner. Du vil få et svar på lånesøknaden din samme dag og du skriver under låneavtalen enkelt med BankID. Pengene vil være på din konto innenfor få dager. I tillegg kan du bestemme selv hva pengene du låner skal brukes til. Søknadsskjemaet fyller du enkelt ut online og alt tar kun få minutter. Bank Norwegian er lisensiert av norske myndigheter og er godkjent av det norske Finanstilsynet.

FordeleFordeler med Bank Norwegian

 • Bank Norwegian er kåret til nr. 1 i beste forbrukslåntesten 2016
 • Bank Norwegian er kåret til nr. 1 i testen over store lån 2016
 • Individuelt tilbud til deg basert på din økonomi
 • Lån fra 5 000 kroner - 600 000 kroner
 • Nedbetalingstid på hele 5 år
 • Testvinner - rask svartid og penger raskt inn på konto
 • Uforpliktende tilbud

KravKrav til søker

 • Være over 23 år
 • Ingen aktive inkassosaker
 • Ha en registrert liknet inntekt

UlemperUlemper ved Bank Norwegian

 • Kun ett lånetilbud når du søker
Bank Norwegian

"Det er ikke uten grunn at Bank Norwegian har blitt en stor aktør på det norske lånemarkedet - for de lever opp til forventingene. I likhet med flyselskapet vinner Bank Norwegian kunder på å være enkelt, billig og oversiktlig."

Anne Larsen, Finansekspert

Lån penger fra en av favorittene

Ved å benytte deg av et forbrukslån hos Bank Norwegian har du en rekke fordeler. Bank Norwegian er kåret til en testvinner med rask svartid og rask utbetaling av pengene. Du kan enkelt og trygt søke om et lån, for så å underskrive avtalen med BankID. I tillegg har du mulighet til å få en avdragsfri måned om du betaler tilbake til riktig tid innenfor de første 6 månedene. Bank Norwegian gir deg også mulighet til å låne et beløp på opptil 600 000 kroner, noe mange andre lånetilbydere ikke gir.

Når du refinansierer lånene dine vil du kunne få en lavere rente på smålån og kredittkortgjeld. På denne måten vil din økonomiske hverdag bli bedre fordi du samler alle lånene dine. Du har også muligheten til å få en lang nedbetalingstid på opptil 5 år, som gjør at du kan betale tilbake lånet ut ifra din økonomiske situasjon. Samtidig kan du også benytte deg av en medsøker, det vil si at du søker sammen med en annen person. På denne måten har du større mulighet for at lånesøknaden blir godkjent og du kan ofte få et bedre rentetilbud. Hos Bank Norwegian vil du også få 27 % skattefradrag på utgiftene til renter og gebyrer. Selskapet har ingen skjulte gebyrer og gir deg alltid totalprisen på servicen du vil benytte.

Flere fordeler med Bank Norwegian er at lånet kapitaliseres hver måned. Med denne fordelen vil du hver måned tjene på å betale ned på lånet på grunn av lavere rentekostnader neste måned. Andre lånetilbydere tilbyr en årlig periode noe som vil si at du ikke vil motta denne fordelen før etter et helt år. Likevel er kun denne fordelen gunstig for deg som overholder betalingsfristene, ellers kan prisen øke. Samtidig har Bank Norwegian en egen lånekalkulator hvor du har mulighet til å beregne terminbeløp på lånet ditt. Husk at dette er en cirkapris og ikke det endelige terminbeløpet. Bank Norwegian tilbyr alle kunder muligheten for et individuelt tilbud som er basert på deres personlige økonomi.

Ditt forbrukslån fra Bank Norwegian

Ønsker du å søke om et forbrukslån hos Bank Norwegian må du være norsk statsborger, fylt 23 år, ha en stabil inntekt og hatt denne inntekten i minimum et år. I tillegg må du ikke ha aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger. Et forbrukslån fra Norwegian Bank er spesielt egnet deg som vil refinansiere dyre lån og liten gjeld. På denne måten vil du få alle lånene dine samlet.

Du velger også helt selv hva du vil bruke lånet til. Med et forbrukslån fra Bank Norwegian kan du få raskt penger inn på konto som kan hjelpe til både små og store prosjekter. Har du behov for penger raskt, så er et forbrukslån hos Bank Norwegian en god løsning for deg. Nedbetalingstiden og lånebeløpet er tilpasset dine behov og du kan betale tilbake hele eller større deler av lånet når det passer deg.

Slik låner du penger hos Bank Norwegian

For å kunne fullføre låneavtalen hos Bank Norwegian må du benytte deg av BankID. Du fyller ut søknaden enkelt og raskt på Bank Norwegian sin hjemmeside. I søknaden må du gi fra deg personlige opplysninger, økonomiske opplysninger og godkjenne at du blir kredittvurdert.

Etter at du har fylt ut lånesøknad og sendt den inn, vil Bank Norwegian foreta en kredittvurdering av deg. Dette vil si at Bank Norwegian vurderer hvilke lån og økonomiske fordeler du har mulighet til å få. Når dette er fullført vil du raskt få et svar på søknaden din. Om søknaden din har blitt godkjent må du identifisere deg overfor Bank Norwegian. Dette kan du gjøre ved hjelp av BankID eller ved å benytte deg av pass hos posten.

Du kan også bli bedt om å gi fra deg kopi av lønnsslipp og selvangivelse. Disse papirene kan du sende elektronisk eller over post. Når dette er gjort vil du motta pengene rask inn på kontoen din. Dette vil vanligvis ta mellom 2-5 virkedager etter at du søkte om et forbrukslån fra Bank Norwegian.

Mer du burde vite om forbrukslånet fra Bank Norwegian

Forbrukslånet hos Bank Norwegian har en flytende rente. Dette vil si at renten er tilpasset markedsrenten. En flytende rente vil på statistisk vis gi den laveste renteutgiften over en lengre periode. Nedbetalingstiden kan være opptil 5 år. Etableringsgebyret er 950 kroner og termingebyret er på 30 kroner. Den 15. hver måned må terminbeløpet betales og dette trekkes automatisk fra din konto i Bank Norwegian.

Bank Norwegian sitt forbrukslån er et annuitetslån og derfor vet du akkurat hvor mye du skal tilbakebetale på lånet ditt i hele nedbetalingsperioden. Du kan ta opp et lån med BankID over nettet når det passer deg. Det er uforpliktende å søke og du har rett til å takke nei til et tilbud om et forbrukslån fra Bank Norwegian. Bank Norwegian gir deg en individuell rente som er tilpasset din økonomi. Samtidig har du også muligheten til å søke om et lån med en medsøker som kan være gunstig om det for eksempel trengs penger til felles prosjekter med din partner eller familie.

Forsikring på din betaling

For at du skal kunne sikre din økonomi tilbyr Bank Norwegian betalingsforsikring på alle deres forbrukslån. Forsikringen dekker terminbeløpet ved full sykemelding, full arbeidsledighet og permittering (ikke når du er selvstendig næringsdrivende) i mer enn 30 dager.

I tillegg dekker det terminbeløpet ved sykehusopphold for selvstendig næringsdrivende. Ved dødsfall innfris lån opptil 350 000 kroner. Forsikringen koster 7,4 % av terminbeløpet og om du låner med en annen person må dere begge ha forsikringen for at det skal dekkes individuelt.

Bank Norwegian har tenkt på det meste og det er nok derfor deres forbrukslån har blitt testvinner flere år på rad. Vil du ha et trygt lån som mange tusener har valgt før deg, kan Bank Norwegian være ditt beste valg.

Sammenlign lånene på nett

Finn ditt lån