Anmeldelse av BN Bank

https://finansi.no/finansi/images/review-avatar.png

Anmeldelse skrevet

30.01.2019 av

Anne Larsen.

Forbrukslån fra BN Bank

BN Bank er en av de mest populære bankene i Norge. I tillegg til forbrukslån tilbyr de også en rekke andre banktjenester som boliglån, sparekonto og billån. Du kan søke om lån opptil 300 000 kr med en tilbakebetalingstid på 1 til 10 år. Den nominelle renten begynner på 6,90 %. Du kan regne med en rask behandlingstid på din søknad, samt en utmerket kundeservice.

FordeleFordeler med BN Bank

  • Rente fra 6,90 %
  • Rask behandlingstid
  • Mulighet for høyt lånebeløp (300 000 kr)

KravKrav til søker

  • Over 24 år og folkeregistrert i Norge med en netto årsinntekt på over 100 000 kr
  • Ingen betalingsanmerkninger

UlemperUlemper ved BN Bank

  • Tilbyr ikke muligheten for å sammenligne flere lånetilbud
BN Bank

"Med BN Bank kan du låne høye lånebeløp med gode lånevilkår. Kravene for inntekt er ikke spesielt høye sammenlignet med andre långivere. Om du møter deres krav kan du regne med et av de beste lånene på markedet. Du kan låne opptil 300 000 kr og til og med samle eksisterende lån og kreditter."

Anne Larsen, Finansekspert

Hva er BN Bank?

BN Bank er en av Norges eldste og mest populæra bank og långiver. De ble grunnlagt i 1961 som en del av Sparebank1-konsernet. I 2016 begynte de å tilby forbrukslån i tillegg til sine andre banktjenester og de har raskt blitt en av de best likte långiverne. De tilbyr lån på opptil 300 000 med en tilbakebetalingstid på mellom 1 og 10 år. Renten begynner på 6,90 % og settes individuelt avhengig av kredittvuderingen. Om du vil så kan du til og med samle dine eksisterende lån og kreditter til de samme lånevilkårene. I tillegg til forbrukslån tilbyr de også boliglån, høyrente-sparekonto, billån og mange andre finansielle tjenester. Du kan altså velge å samle alle dine banktjenester hos en og samme bank. Det gir deg også et bedre overblikk over din økonomi.

BN Banks tjenester for forbrukslån

BN Bank er en långiver som tilbyr forbrukslån og andre finansielle tjenester til sine kunder. Du kan samle de fleste av dine banktjenester hos dem, om du vil. Deres forbrukslån ble lansert i 1016 og har raskt blitt et populært lån hos oss nordmenn. Du tilbys muligheten til å låne opptil 300 000 kr med en tilbakebetalingstid på opptil 10 år. Lånevilkårene er veldig rettferdige og kravene for å søke er lavere enn hos mange andre långivere.

Hvordan låner man?

Lånesøknaden hos BN Bank skjer fullt og helt på nett. Alt du behøver å gjøre er å fylle i en søknad som bare tar noen minutter. Om du blir godkjent blir du kontaktet innenfor få arbeidsdager med et lånetilbud. Du kan deretter velge å takke ja til lånet om du er fornøyd med vilkårene. Er du ikke fornøyd kan du velge å takke nei, uten å betale noe. Lånesøknaden er altså helt gratis og uforpliktende.

Du kan til og med velge å refinansiere dine eksisterende lån i sammenheng med søknaden. Du tilbys samme rente og lånvilkår for dette. Ved lånesøknaden finner du til og med et låneeksempel med en estimert månedskostnad så kan til og med før du søker kan få en idè om hvor mye lånet kan koste. Pengene betales inn på din konto kun få arbeidsdager etter at du er godkjent.

Hvilke krav er det for å låne?

Grunnkravene for låneansøknaden gjennom BN Bank er at du må være over 24 år, ha en netto årsinntekt på minst 100 000 kr per år, samt være folkeregistert i Norge. Du får heller ikke ha noen betalingsanmerkninger. Dette er dog bare grunnkravene og garanterer ikke at du blir godkjent. For å bli godkjent må du bestå kredittvurderingen som gjøres i forbindelse med søknaden.

Hva sier andre om BN Bank?

BN Bank har lenge vært en kundefavoritt og en av de største aktørene på det norske markedet. Det finnes mange grunner til dette. Allerede innen de lanserte sitt forbrukslån har de vært kjente for å kunne tilby sine kunder gode vilkår på sine tjenester, samt god kundeservice. De har høye terningskast både fra kunder og andre vurderingssider. På deres Facebookside har du 4,4 i karakter fra 127 kunder og Norskkreditt har gitt dem 89 %. Det er ofte renten og muligheten til høye lånebeløp ofte løftes frem som fordeler. Hvis du kan møte deres krav så anbefaler vi sterkt at du søker hos BN Bank, dersom du er på jakt etter et forbrukslån.

Sammenlign lånene på nett

Finn ditt lån