Anmeldelse av LoanButler

https://finansi.no/finansi/images/review-avatar.png

Anmeldelse skrevet

16.12.2019 av

Anne Larsen.

LoanButler serverer deg flere lånetilbud på sølvfat


Selv om LoanButler er en ny aktør på markedet, er det et firma med lang erfaring innenfor finansielle tjenester som står bak. Derfor trenger du ikke å være usikker på å benytte deg av tjenestene til LoanButler. De serverer også trygghet og service på sølvfat.

Ved å benytte deg av tjenesten til LoanButler vil du kunne få skreddersydde tilbud på forbrukslånet ditt, fra mer enn 15 långivere. Du kan låne fra 5 000 kr til 500 000 kr med en nedbetalingstid fra 1 år til 15 år. LoanButler kan tilby en rente som starter på 6,99 %. Ønsker du å låne et større eller et mindre beløp kan du enkelt sende inn et søknadsskjema.

Hos LoanButler sender du inn èn søknad og lar bankene og lånetilbyderne konkurrere om å gi deg det lånet som er skreddersydd etter dine behov. På denne måten slipper du å ta kontakt selv med alle bankene for å finne ut av dine muligheter.

FordeleFordeler med LoanButler

 • Lån fra 5 000 kr til 500 000 kr
 • Opptil 16 lånetilbud servert på sølvfat
 • Renten starter på bare 6,99 %
 • Bruk pengene på det du vil
 • Signer enkelt med BankID
 • Uforpliktende og kostnadsfri søknad
 • Bankene kjemper om å gi deg det beste lånet

KravUlemper ved LoanButler

 • Være over 18 år
 • Årsinntekt på over 120 000 kr
 • Være lignet/skattet til Norge i over 3 år
 • Ingen betalingsanmerkninger

UlemperUlemper ved CompareKing

 • Tilbakebetalingstid står i måneder, ikke år
LoanButler

"Nyhet. LoanButler kommer inn som en ny sammenligningsside og serverer på sølvfat. Butleren tar hånd om det hele og distribuerer din ene lånesøknad til mer enn 15 långivere. Både praktisk og enkelt. De skårer høyt på alle områder og er en av toppsidene på det norske lånemarkedet."

Anne Larsen, Finansekspert

LoanButler serverer

En stor fordel med LoanButler er at du kan låne mellom 5 000 kr til 500 000 kr, samtidig få en nedbetalingstid på inntil 15 år. Dette er det mest gunstige på markedet akkurat nå. Om du velger å nedbetale lånet ditt over en lengre periode kan det være enklere for deg å ha muligheten til å betale tilbake i tide. Derfor kan du spare deg for mange bekymringer når du søker om et forbrukslån via LoanButler. Ettersom du også har muligheten til å låne et mindre beløp over en lengre periode kan dine månedlige kostnader bli mindre. Dette kan skape mer stabilitet i økonomien din.

Hos LoanButler kan du benytte deg av en medsøker. En medsøker er en person du søker lånet sammen med, det kan for eksempel være din søster eller bror. Ved å benytte deg av en medsøker kan du øke sjansen din med å få innvilget et lån fordi dere blir vurdert sammen basert på begge sin informasjon. Dere må begge likevel oppfylle minimumskravene for å få et lån.

En annen fordel er at du ved å benytte deg av LoanButler vil kunne få opptil 16 skreddersydde lånetilbud som passer dine behov. Det eneste du trenger å gjøre er å sende inn en enkel søknad, så kan du få flere tilbud du kan velge mellom fra forskjellige banker. Et forbrukslån fra LoanButler er et lån uten sikkerhet. Det vil si at du ikke trenger å sette noen eiendeler i sikkerhet for lånet om du tilfeldigvis skulle komme i en uheldig økonomisk situasjon.

Hvem kan søke om et lån hos LoanButler?

For å kunne søke om et forbrukslån hos LoanButler må du oppfylle deres kriterier. Du må være minst 18 år og ha en årsinntekt på over 120 000 kr. Samtidig kan du ikke ha noe inkasso eller betalingsanmerkninger når du søker.

Du må også ha skattet i Norge i over 3 år. En minimum alder på 18 år er en stor fordel med LoanButler. De fleste andre aktører i Norge opererer med en vesentlig høyere aldersgrense. Oppfyller du disse kriteriene kan du enkelt søke om et forbrukslån via LoanButler.

Hos LoanButler kan du også få en konkurransedyktig rente fra 6,99 %. Søknadsprosessen er enkel, koster deg ingenting og helt sikker. Det tar kun få minutter å søke om et forbrukslån og du kan enkelt signere lånepapirene med BankID.

Nyttig informasjon om å søke et lån

LoanButler tilbyr deg som kunde å søke om et forbrukslån online på deres nettside. Det første du gjør er å justere variablene i lånekalkulatoren. Første variabel er hvor mye du vil låne. Dette kan være en sum på mellom 5 000 kr og 500 000 kr. Intervallet er på 1 000 kr.

Når du har funnet det beløpet du ønsker å låne kan du justere variabelen med nedbetalingstiden. Nedbetalingstiden kan være fra 1 år til 15 år med et intervall på 1 år. Når du justerer disse variablene kan du se din månedlige pris under. Denne blir endret basert på lånebeløpet og nedbetalingstiden. Videre blir du bedt om å fylle ut til fulle navn, e-post og hva formålet med lånet er.

Formålet kan for eksempel være til å kjøpe bil, til bryllup eller til tannlegen. Deretter krysser du av at du har forstått brukervilkårene og om du ønsker å motta tilbud på e-post. Helt tilslutt trykker du på knappen “JA TAKK” og fyller ut det siste av informasjon. Hele prosessen tar kun noen få minutter og tjnesten gjør resten av jobben for deg.

Signer enkelt med BankID

Kort tid etter at du har sendt inn din søknad vil du få et svar. Her kan du få opptil 16 forskjellige tilbud om et lån som passer dine behov. Når du har valgt det lånet du mener er skreddersydd til deg kan du enkelt signere dokumentene med BankID.

Å signere lånepapirene med BankID kan spare deg for masse tid. Du slipper å sende alle papirene i posten og det vil også spare deg for turen innom banken. Samtidig vil du kunne få pengene innenfor kort tid etter at du har signert med BankID. Det er helt trygt å signere med BankID.

Sammenlign lånene på nett

Finn ditt lån