Anmeldelse av Santander

https://finansi.no/finansi/images/review-avatar.png

Anmeldelse skrevet

30.01.2019 av

Anne Larsen.

Gå direkte til:

Santander

 • 5 000 – 350 000 kr.

 • 8,20 – 28,80%

 • av 1 dag

  om du ansøker nå

Dine fordeler med lån fra Santander

 • God kundeservice

 • Mulighet for høyt lånebeløp (350 000 kr)

 • Velkjent selskap

Priseksempel forbrukslån: Effektiv rente 15,7 %, lånebeløp kr 125 000 over 2 år. Kostnad kr 19 379. Totalt kr 144 379. Nedbetalingstid: 1 - 15 år. Effektiv rente: 8,2 % - 28,8 %.

Forbrukslån fra Santander

Lav rente, gode lånevilkår, høyt lånebeløp. Disse og mange flere grunner har gjort Santander til en populær långiver blant nordmenn. Lån opptil 350 000 kr med en tilbakebetalingstid fra 1 til 5 år. Søk i dag og få pengene på kontoen innen få arbeidsdager.

FordeleFordeler med Santander

 • Velkjent selskap
 • God kundeservice
 • Mulighet for høyt lånebeløp (350 000 kr)

KravKrav til søker

 • Over 23 år og folkeregistrert i Norge med en fast årsinntekt på over 200 000 kr
 • Ingen betalingsanmerkninger

UlemperUlemper ved Santander

 • Strengere krav enn enkelte andre långivere
Santander

"Santander er en velkjent bank som er aktiv i en rekke land utenfor Norge. De er en av de største långiverne for forbrukslån og tilbyr høye beløp til gode lånevilkår. Kravene er dog relativt høye, men om du møter disse kan du forvente deg et fordelaktig lån."

Anne Larsen, Finansekspert

Hva er Santander?

Santander er en internasjonal bank og en ledende långiver på det norske markedet for forbrukslån. Deres nordiske hovedkontor ligger på Lysaker og de har over 600 ansatte i Norge. Foruten forbrukslån tilbyr de også andre banktjenester som bilfinansiering og kredittkort. Forbrukslånene de tilbyr krever ingen sikkerhet, du behøver altså ikke ha din bil eller bolig som sikkerhet for å få bevilget lånet. Alt som kreves er at du møter deres krav og har en god kredittvurdering. Du kan søke om lån på opptil 350 000 kr med en tilbakebetalingstid fra 1 til 5 år. Renten settes individuelt etter en avklaret kredittopplysning. Du kan til og med samle eksisterende lån og kreditter til de samme lånevilkårene. Velger du å samle dine lån tilbys du dessuten en tilbakebetalingsperiode på opptil 15 år.

Santanders tjenester for forbrukslån

Santander er en bank som tilbyr fra 5 000 til 350 000 kr i lån. Foruten forbrukslån så tilbyr de til og med refinansiering av eksisterende lån og kreditter, billån, kredittkort og andre finansielle tjenester. Deres forbrukslån har blitt populære blant kunder i Norge på grunn av deres gode lånevilkår og lave rente. Tilbakebetalingstiden kan du sette til mellom 1 og 5 år, som betyr ar du selv kan skreddersy lånet etter dine forutsetninger. Med Santander får du også en profesjonell kunderservice med på kjøpet. De har mange års erfaring innen bransjen og er en veletablert og pålitelig aktør. Du kan samle de fleste av dine banktjenester hos dem, som gjør at du får en enklere oversikt over din økonomi.

Hvordan låner man?

For å ta et lån gjennom Santander fyller du i et låneskjema på hjemmesiden deres, det tar bare noen få minutter å utfylle. Når du sender inn søknaden blir du kontaktet innen kort tid med beskjed om du blir godkjent eller ikke. Søknaden er fullt og helt online. I sammenheng med søknaden kan du til og med fylle i om du vil refinansiere andre lån og kreditter. Gjør du dette får du mulighet til en forlenget tilbakebetalingstid, nemlig fra 1-5 til 1-15 år. I søknadsskjemaet finner du et renteekempel med estimerte månedskostnader, sånn at allerede før du søker kan du ha en idè om hva lånet vil koste. Blir du godkjent får du en betalingsplan fra Santander der alle kostnader er utskrevet. Du får vite nøyaktig hvor mye lånet kommer til å koste hver måned. Er du ikke fornøyd med lånetilbudet kan du alltid takke nei, helt kostnadsfritt. Velger du å godkjenne så skriver du så under avtalen, deretter kommer pengene inn på kontoen din.

Hvilke krav er det for å låne?

For å søke om lån fra Santander må du være over 23 år, ha en inntekt på minst 200 000 kr pr. år (ca. 16 700 kr i måneden), samt være folkeregistrert i Norge. Du bør ha en fast inntekt via enten arbeid eller pensjon. Informasjon om du inntekt og eventuelle betalingsanmerkninger presenteres gjennom den kredittopplysningen som gjøres på deg når du søker. Du får ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker.

Hva sier andre om Santander?

Santander er en veldig populær bank og långiver i Norge. De er en av de største aktørene på det norske markedet og er til og med en av verdens største banker. Bak sin popularitet står gode lånevilkår og bra kundeservice. De satser mye på å trene sine medarbeidere i å levere en service som lever opp til sitt rykte. De har fått gode karakterer fra kunder og andre vurderingssider. På Dinero, en av norges største sammenligningssider, har de fått terningkastet 5/6. De har til og med vunnet pris for årets forbrukslån 2016 og 2017. De største fordelene som løftes frem er den lave renten og det raske behandlingstiden. Vi på Finansi anbefaler Santander om du er ute etter et lån uten sikkerhet. Kravene er høyere enn mange andre långivere, men om du møter disse kan du forvente deg et lån med bra lånevilkår.

Sammenlign lånene på nett

Finn ditt lån