Anmeldelse av yA Bank

https://finansi.no/finansi/images/review-avatar.png

Anmeldelse skrevet

30.01.2019 av

Anne Larsen.

Forbrukslån fra prisbelønte yA Bank

yA Bank gir deg muligheten til å låne mellom 25 000 til 500 000 kroner. Derfor har du her en mulighet til å låne et større beløp med penger enkelt og raskt. Om du har lyst til å låne en mindre sum med penger, er det andre forbrukslån som er bedre egnet. Har du en stabil økonomi og en god betalingsevne og trenger penger til et større prosjekt så er forbrukslånet fra yA Bank perfekt for deg.

Når det er snakk om å låne en større sum med penger så er også nedbetalingstiden lang. Nedbetalingstiden er fra 1 til 15 år. En fordel er at med et forbrukslån fra yA Bank kan velge å benytte deg av en rentefri periode på opptil 3 år. Du kan låne penger hos yA Bank til en konkurransedyktig rente. Sammenlignet med andre lån uten sikkerhet tilbyr yA Bank konkurransedyktig gebyrer for store lån. Dersom du allerede har et lån hos yA Bank kan du også velge å høyne lånebeløpet ditt helt kostnadsfritt.

FordeleFordeler med yA Bank

 • yA Bank har vunnet Bank-NM 8 år på rad
 • yA Bank er kåret til nr. 4 i testen over beste forbrukslån i 2016
 • Avdragsfrihet i inntil 3 år
 • Du kan låne mellom 25 000 og 500 000 kroner
 • Nedbetalingstid på hele 15 år
 • Enkel signering av låneavtalen med BankID
 • Du kan velge mellom forbrukslån eller refinansiering uten sikkerhet

KravKrav til søker

 • Være over 20 år
 • Ingen betalingsanmerkninger
 • Ha en minimumsinntekt på 250 000 kroner i året

UlemperUlemper ved yA Bank

 • Kun ett lånetilbud når du søker
yA Bank

"yA Bank er en moderne bank som har gått seirende ut av Bank-NM 8 år på rad. Samler du flere tjenester hos yA Bank vil du også kunne sikre deg en bedre rente og kanskje også flere fordeler."

Anne Larsen, Finansekspert

Hvem kan søke om et forbrukslån fra yA Bank?

Du kan enkelt søke om et forbrukslån på yA Bank sine hjemmesider og de tilbyr en rask vurdering av din søknad. Du stiller ingen sikkerhet til dette lånet og derfor vil du få svar med en gang på din lånesøknad. Du signerer enkelt avtalen med BankID og yA Bank vil så gjøre en kredittvurdering av deg.

Om du ønsker å ta opp et forbrukslån hos yA Bank må du være fylt 20 år, ha en minimumsinntekt på 250 000 kroner i året og ingen betalingsanmerkninger. Samtidig er etableringsgebyret på 900 kr forhåndsvis lavt og gir gunstige vilkår. Renten og størrelsen på lånet bestemmes på bakgrunn av din økonomiske situasjon. yA Bank kan gi deg svar på din søknad samme dag som du søker og et uforpliktende tilbud i 30 dager.

Fordeler med et forbrukslån fra yA Bank

Du kan enkelt og raskt fylle ut søknadsskjemaet til yA Bank på deres hjemmeside. Etter at du har fylt ut skjemaet og oppgitt dine personlige og økonomiske opplysninger vil søknaden bli sendt videre til en kredittvurdering hos yA Bank. Deretter får du et raskt svar med et lånetilbud. Du kan si nei takk til avtalen om du ønsker det uten at det er bindende eller koster deg noe ekstra. Om du takker ja kan enkelt signere låneavtalen med BankID. Du bestemmer helt selv hva du vil bruke pengene dine på og du trenger ikke å informere yA Bank om dette.

Du kan få hjelp til å refinansiere mindre lån ved å samle dine lån hos yA Bank. Dette kan være til hjelp om du ikke har oversikt over økonomien din eller du er kreditt- eller lånekunde hos flere tilbydere. Ved å samle alle smålån og kredittavtaler til ett forbrukslån kan du enkelt få mer oversikt over din økonomiske situasjon. Et forbrukslån fra yA Bank kan også brukes til private prosjekter som for eksempel større reiser, oppussing og store investeringer.

Om du har en stabil økonomi som kan hjelpe deg med å nedbetale lånet innenfor nedbetalingsperioden kan du enkelt ta opp et forbrukslån fra yA Bank til disse prosjektene. Har du benyttet deg av yA Bank sin forbrukslånstjeneste før kan du øke ditt nåværende forbrukslån via en enkel prosess. Dette krever selvfølgelig at yA Bank vet at du som kunde har betalt tilbake til tiden.

Hvordan søke om et forbrukslån fra yA Bank

Du kan søke om et forbrukslån fra yA Bank på deres hjemmeside. Her kan du velge hvilket lånebeløp du ønsker, nedbetalingstid og avdragsfrihet. Du kan velge en nedbetalingstid fra 1 til 15 år og en eventuell avdragsfrihet fra 0 til 3 år.

Etter at du har valgt alle disse faktorene vil det komme opp informasjon om månedsprisen du kan få. Dette gjelder både for den rentefrie perioden og tiden etter. Deretter vil du kunne fylle ut søknadsskjemaet med dine personlige og økonomiske opplysninger. Av personlige opplysninger skal du gi fra deg ditt fulle navn, fødselsnummer, e-post og ditt telefonnummer.

Det er tre trinn du skal gjennom for å ferdigstille søknadsskjemaet. Disse er “Personalia”, “Din Økonomi” og “Resultat”. Selv om du oppgir noe om din økonomi allerede i søknaden vil yA bank likevel foreta en kredittvurdering av deg. Det er vanlig for alle som søker om lån eller kreditt i Norge. Kredittvurderingen blir gjennomført ved å se på informasjon om din skatt, inntekt, gjeld og eventuelle betalingsanmerkninger eller inkassokrav.

Rask tilbakemelding hos yA Bank

yA Bank lover deg å gi en rask tilbakemelding på din lånesøknad. Når du har sendt inn din søknad vil yA Bank ta kontakt med deg for å gi deg et uforpliktende tilbud. Dette tilbudet gjelder i 30 dager og du kan enkelt signere avtalen med BankID. Ønsker du å signere avtalen med penn kan du også sende kontrakten i posten.

Om du innfrir alle krav om å ta opp et forbrukslån hos yA Bank og velger å godkjenne tilbudet om et skreddersydd lån for deg, vil du motta pengene på din konto innen få dager. Ettersom nedbetalingstiden kan være på hele 15 år vil denne utgiften bli en stabil del av din økonomi. Bestemmer du deg for å betale tilbake hele lånebeløpet eller større deler av lånet før nedbetalingsperioden er dette også mulig.

Siden det ikke er noe sikkerhet knyttet til et forbrukslån fra yA Bank, kan ikke banken tvangsselge noen av dine eiendeler om det tilfeldigvis skulle oppstå manglende innbetalinger. Vær oppmerksom på at det er ikke anbefalt å låne penger om du ikke har god nok betalingsevne. Dette er fordi du kan risikere å få unødvendige gebyrer og andre konsekvenser av å ikke betale tilbake innen tiden som igjen vil påvirke din økonomi.

Sammenlign lånene på nett

Finn ditt lån